Splitgig: Kristian Kristensen
og Debrah Scarlett

Kr 150,- / 12.05.14 21:00 Del denne siden

Folk kjenner nok Kristian Kristensen og Joanna Deborah Bussinger fra høstens The Voice 2013 hvor begge kom til semifinalen.

I Joanna sitt (Debrah Scarlett) andre hjem Basel i Sveits er hun også kjent som en up-and-coming perle av en artist på musikkscenen, og vi er sikker på at Debrah Scarlett snart vil fortrylle et stort publikum som strekker seg over landets grenser. Med en stemme som til tider minner om Florence And The Machine, Sia og Imogen Heap og en klang som resonnerer selv i rolige passasjer som en sydende vulkan, makter sangeren med flammende rødt hår og blå øyne å gi publikum gåsehud - uansett om det er i spotlighten i en stor produksjon som The Voice eller innenfor et intimt og akustisk rammeverk.

Singer/songwriter Kristian Kristensen hadde en overveldende opptreden i høstens The Voice. Espen Lind mente at han var høydepunktet i hele auditionrunden: «Dette er er grunnen til at jeg meldte meg på The Voice. Du er en ferdig artist. Det er så mye overskudd i det og det er så mye attitude i syngingen og fremføringen.» Selv om Kristian er en sindig nordlending, trives han best i dynamiske landskap hvor han kan dra en grumsete rockebrøl, en folkeaktig trill eller en lys operatisk tone hvor han nærmest høres kjønnsløs ut. Man kan si at han på mange måter er en utforsker av ekstreme motsetninger innenfor musikken. Han har blant annet blitt sammenlignet med Jeff Buckley og Bon Iver.

Debrah Scarlett og Kristian skal spille sammen på begge hjemstedene som en miniturné med utvalgte covers og egne sanger. For folk som elsker Jeff Buckley, Susanne Sundfør, Matt Corby, Sia, James Blake eller Bon Iver er dette absolutt et must.

Program

neste ti konserter

Hele programmet