Hege Øversveen

Kr 230,- + avg. / 12.09.15 22:00 Del denne siden

Hege Øversveen er en artist fra naturens side. Og ser på scenen som sitt ”happy place”. Med en musikalsk familie har countrymusikk og visesang fulgt henne hele livet. Men det var først som 20 åring at hun tok opp gitaren og begynte å skrive låter selv. Hun er inspirert av musikkens røtter og historiefortelling. Og hun har dannet sitt eget utrykk i en melodiøs blanding av country, pop og rock. På scenen får du oppleve en energisk artist som viser både den tøffe og sarte siden av seg selv.

Karrieren startet for alvor i 2010 da hun ble kjent med noen amerikanere på en festival i Danmark. De inviterte de henne over til Nashville for å spille inn sin første EP. Og til tross hennes korte karriere som låtskriver, gjorde det inntrykk. Dette åpnet dører, og hun har flere ganger siden besøkt countryhovedstaden. Både vært i studio, skrevet låter og opptrådt.

Våren 2012 markerte hun seg som finalist og siste kvinnelige artist i The Voice. Så kom debutalbumet. "You Don't Know Me" lå hele 7 uker på VG-lista, og ble i avisa Klassekampen omtalt som ”et av de åtte beste norske albumene i 2013.” Høsten 2014 gjestet hun NRK's BeatforBeat.

Hun er nå i gang med sitt andre album, og presenterer flere av de nye låtene på Herr Nilsen denne kvelden.

Program

neste ti konserter

Hele programmet