Bluegrass: Lucky Lips

kr 100,- / 70,- / 13.10.10 21:00 Del denne siden

Bluegrassforeninga inviterer til fest med Lucky Lips onsdag 13. okt! Dette bandet har gjestet Herr Nilsen og Risør Bluegrassfestival flere ganger, og til stormende jubel hver gang. Nå er de snart ute med en EP som blant annet inneholder en nydelig versjon av Lillebjørn Nilsens "Bysommer".

Lucky Lips er en ansamling musikanter med forkjærlighet for Bluegrass og akustisk musikk, og har som band sterke røtter i Amerikansk Roots og Folk.

Fra sin base i Oslo, henter bandet inspirasjon fra knitrende platespillere, ladd med Bill Monroe, Dolly Parton, Ricky Skaggs, Johnny Cash, med flere. Alle involverte har årelang erfaring innen band, scene og musikk og har vært selvskrevne medlemmer av kulturmiljøet på sine respektive hjemsteder. De har sunget og spilt instrumenter i hele sitt lange (og noen ikke fullt så lange) livsløp. Heidi, Malin og Signe Marie skriver selv de fleste tekstene, og sammen bearbeider alle syv materialet til en stram og dynamisk kruttkule av en opptreden. De er oppvokst med og preget av mye forskjellig musikk, noe som er et fortrinn da man skal skrive og fremføre låter i sjangeren.

I tillegg til mye festival- og eventspilling, har Lucky Lips spilt på flere store og små steder langs Norges langstrakte land, i og utenfor by. Resultatet har vært fulle hus, gode tilbakemeldinger og svært fornøyde arrangører.

Med engleaktige vokalharmonier som får nakkehårene til å reise seg, avansert strengespill som kiler i øra, samspill som superlim og en intens blottlagt nerve, skaper Lucky Lips liv og leven som fort omsettes i dansefot, trampeklapp og svært god stemning!
www.luckylipsband.com