Seven Doors Hotel.
Supp: Anders Svendsen (Halden Electric)

Kr 150,- / 14.12.13 22:00 Del denne siden

15. november 2013 slipper Seven Doors Hotel sin fjerde langspiller, "The Arcade", på Snaxville Recordings. Skiva er innspilt av Henrik Maarud (Amund Maarud) og Alexander Lindbäck (St. Thomas, The Jayhawks). Sistnevnte, som også er låtskriver og vokalist i bandet, er produsent på albumet. Til slutt har Henrik Maarud miksa alle låtene i Snaxvilles eget studio i Skogbygda. Etter den kritikerroste tredjeplata, "The Overlook", kommer nå den enda bedre fjerdeplata. Seven Doors Hotel fikk et lite tupp i ræva av å få med seg en splitter ny rytmeseksjon før turneene i 2011; Finn Håkon Werner Borgi og Tor Ånon Kleivane (begge Roy Lønhøiden og Benedicte Brænden) har gjort orkesteret om til et band som tramper enda hardere fra seg i pubgulvet og treffer deg mer presist i mellomgulvet.

Første singel fra "The Arcade" er allerede ute. Den dansbare new wave-inspirerte låta "Go With You" overrasket mange, men skiva har alle beina godt planta i London, New York, LA og Nashville på både 60- og 70-tallet. Vi får countryballader med Nashville-steel, breibeinte rockeriff ala tidlig Aerosmith, Laurel Canyon-softrock og pubrock i gata til Rockpile.

Etter forrige skive spilte SDH flere konserter enn de noensinne har gjort tidligere og dette er en trend som skal fortsette. Konserter er allerede booka i 2013 - og 2014 vil bli det mest travle året for bandet hittil.

Kenneth Bjørdal - tangenter og kor
Finn Håkon Werner Borgi - trommer
Tor Ånon Kleivane - bass og kor
Alexander Lindbäck - vokal og gitar
Bjørn Harald Tveråli Winge - gitarer og kor

Program

neste ti konserter

Hele programmet