Nobody's

Kr 150,- / 16.11.13 22:00 Del denne siden

Liker du best blues, eller har du mer sansen for jazz og soul? Kanskje er du av dem som digger det litt mer funky, eller mener du at det kun er reinspikka rock som teller? Vel, uansett hvilken kategori du måtte tilhøre bør du få med deg en kveld med Nobody`s Business. Bandet Nobody`s Business er nemlig usedvanlig godt forankret i alle disse stilartene.

Dagens besetning består av noen av Bergens mest rutinerte livemusikere. Disse har årelang erfaring bl.a. fra en rekke blues- og jazzfestivaler over hele landet, fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Bandet karakteriseres av mange som et av landets beste liveband, og med sine vågale - men også varierte låtvalg fremstår Nobody`s Business i dag som et spennende og friskt alternativ til mere tradisjonstro bluesband.

Selv om det musikalske biblioteket består av stadig mer egenprodusert materiale, så smyger det seg også inn enkelte tolkninger av andres låter, men som regel aldri uten at bandets karakteristiske sound er i god behold.

Fra et fjellstøtt komp serveres det heftige bass- og trommegroover, delikat krydret med lekende orgel og et dryss av rivende gitarsoloer. Det hele toppes med vokalprestasjoner og en sceneutstråling fra Gina Aspenes som virkelig setter spor etter seg. Gina Aspenes har i senere tid vært TV-aktuell som solist i TV2`s programserie ”Det Store Korslaget” og som gjestevokalist med Orbo & The Longshots påTV2`s ”God Morgen Norge”. Gina synger bl.a. duett med Orbo på låten ”Diva Queen”.

Nobody`s Business er også høyaktuell med sitt nye album `Bad Seeds`. Platen er innspilt i Lydriket studio i samarbeid med produsent Erlend Fauske, og inneholder 11 låter som virkelig viser den musikalske bredden Nobody`s Business står for. Og som vanlig, selv om det meste av CD`en inneholder eget materiale, så har det også her sneket seg inn et par coverlåter, men da fra såpass forskjellige storheter som John Mayall og Warren Haynes. Resultatet har blitt et meget variert og friskt album som holder høy kvalitet både hva angår musikalsk spennvidde, utførelse, og ikke minst låtmateriale.

Nobody`s Business varemerke er og blir: enorm spilleglede, stor respekt for musikken og ikke minst respekt for sitt publikum, og ”bare-må-oppleves” kvinnelig vokal.

Tidligere CD-utgivelser : ”Live” og ”Blues shoe”

Nobody`s Business består av:

Gina Aspenes, vokal
Tore Kvalvik, gitar
Harry Finseth, orgel/piano
Kjetil Huus, bass
Bjørn Moe, trommer

Program

neste ti konserter

Hele programmet