Something Sally

kr 100,- / 17.04.09 22:00 Del denne siden

Something Sally startet 2008 med å skrive seg inn i norsk popmusikk-historie da de slapp sin fjerde singel, duetten ”Tip Of My Tongue” med Joss Stone. Det er første gang en internasjonal verdensstjerne gjør en duett med et relativt ukjent, norsk debut-band.
Det var frøken Stone som selv foreslo et samarbeid etter å ha sett dem kveld etter kveld sjarmere Europa med deres fengende, melodiøse feelgood-pop.

Indiepopbandet Something Sally ble dannet i august 2004 av Ane Hagness. Kiran (vokal), Thomas Meyer Kongshavn (gitar) og Kristian Sveholm (bass),
den gang siste-års studenter ved Liverpool Institute for Performing Arts, LIPA.
Etter fullførte studier ved LIPA sommeren 2005, ble bandet boende i Liverpool i ett år og livnærte seg ene og alene av musikken mens de spilte en rekke konserter rundt i England.
I mai 2006 inngikk Something Sally et samarbeid med daWorks Records i Norge og bandet flyttet tilbake til fødebyen Oslo for å begynne arbeidet med det som skulle bli deres debutalbum ”Familiar Strangers”.
Siden 2006 har Something Sally sluppet flere singler, debutert på Hit40, figurert på
VGs singel- og albumoversikt og toppet iTunes salgslister.

PÅ Herr Nilen vil vi få en annerledes Something Sally konsert med strykere og omarrangerte versjoner av sangene. Velkommen.

www.somethingsally.com www.myspace.com/somethingsally.com

Program

neste ti konserter

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet