Narum

kr 200,- / 17.11.09 21:00 Del denne siden

Et samlet kritikerlaug slo til med bortimot maxiyatzy da søskentrioen Narum ga ut debut-cden ”Samma hen du fær” i sommer. De jordnære totningene høstet fire seksere og en røys med femmere i belønning for sin miks av amerkansk rootsmusikk og rotnorsk visetradisjon, med tekster på totning.

Platekjøperne var enig med kritikerne og Narum debuterte på en knallsterk 5. plass på VG-lista. I tillegg har Norges største radiokanal, NRK P1, spilt de to singlene ”Je veit et stelle” og Samma hen du fær” daglig i et halvt år, og gjort låtene til noen av vårens og sommerens store radiohiter.

Trioen Narum består av:

Lars Christian Narum (38), best kjent som traktør av tangenter i Hellbillies siden 2001. Han har skrevet både tekstene og melodiene på platen. Lars Christian spiller piano og Hammond B3-orgel, og har spilt i band siden han var sju år gammel.

Jon Anders Narum (37) spiller gitar, og har produsert Samma hen du fær, som er spilt inn i hans eget studio på Toten. Jon Anders har vært profesjonell musiker i mange år, og har bl.a. spilt sammen med Espen Lind. Også Jon Anders spilte i band samtidig som han begynte på barneskolen.

Benedikte Narum Jenssen (31) er vokalist, og hun debuterte som sanger på radio som treåring. Hun har i mange år satt sitt preg på det lokale musikk- og teaterlivet på Toten.

Med seg på scenen har trioen vekselsvis Bjørn Holm og Lewi Bergrud på bass/kor, og Håvard Gjestvang på trommer.

Mer info, musikk og video på www.narummusikk.no

Program

neste ti konserter

Hele programmet