Østkanten Bluesklubb presenterer: Blues Caravan: Oli Brown, Erja Lyytinen, Joanne Shaw Taylor

Billetter kr 230,- / medlemmer kr 180,-. / 19.03.10 22:00 Del denne sidenDelta

Dette spennende, omreisende bluesprosjektet til det tyske plateselskapet Ruf Records ruller rundt på den globale landeveien. Blues Caravan 2009 har forlenget turneen litt for å komme til oss. Disse var blant snakkisene på Notodden på grunn av noen forrykende konserter og noen glimrende platutgivelser i 2009!

Det var femte året Ruf setter sammen en pakke av spennende bluesartister til en unik enhet som turnerer verden rundt. Ruf’s Blues Caravan har alltid vært flinke til å trekke fram dyktige, fremadstormende kvinnelige bluesartister. Av tidligere artister kan nevnes Ana Popovic, Candye Kane, Deborah Coleman og Sue Foley med flere.

2009's turne – som har et europeisk fokus – består av den finske publikumsfavoritten og slidegitaristen Erja Lyytinen, det nye britiske bluesgitarfunnet Joanne Shaw Taylor, og eneste hanen i kurven, Oli Brown, også han fra UK. Hver for seg er dette meget spennende artister som står meget bra på egne ben. Alle er unge og alle har lysende karrierer på egenhånd. I Blues Caravan opptrer artistene som soloartister med et felles band, men også i gnistrende samspill med de andre solistene. Dette er altså ei bluespakke som kan by på det meste; forrykende solartister, et knallbra band og et unikt samspill mellom særdeles talentfulle sangere og gitarister.

Anbefales på det sterkeste!

Anbefalt Lytting:

Erja Lyytinen - Grip Of The Blues
Joanne Shaw Taylor - White Sugar
Oli Brown - Open Road

Program

neste ti konserter

Hele programmet