Marit Skikkelstads Fjelljazz

Kr 150,- / 19.05.14 21:00 Del denne siden

Marit Skikkelstad er opprinnelig fra Hov i Søndre Land, og er for tiden bosatt på Raufoss. Januar 2014 ga hun ut sitt første soloalbum - Marit Skikkelstads Fjelljazz, "Tåkeregn". Hun etablerte bandet i 2011, som består av Sveinung Hovensjø - Bass, Geir Åge Johnsen - trommer, Anders Byfuglien - tangenter og henne selv på trombone, vokal og trekkspill. På konsertene er det gjerne gjesteartister på scenen.

Musikken er egenkomponert og arrangert, og er svært nasjonal-inspirert med utgangspunkt i norske folketoner, gjort på en særegen måte hvor hun bruker elementer fra sin bakgunn innen både klassisk, jazz,funk og folkemusikk. Debut plata "Tåkeregn" er sluppet via Enger Musikk/Musikkoperatørene og Phonofile.
Plata består av ca. 40 minutter med egenkomponerte og egenarrangerte låter.

"Tåkeregn” har fått terningkast 5 i Oppland Arbeiderblad, Hamar Arbeiderblad og avisa Østlendingen. Den har også blitt presentert og anmeldt på Kulturnytt Nrk P2 av Erling Wicklund 28. januar 2014. Låter fra plata har også blitt spillt på Hedmark/Opplandsradioen Nrk p1 og Toten radioen.

Hun har lenge ønsket å skape og formidle noe eget og originalt innen musikk, og har med denne plata prøvd å få til nettopp det, mye med inspirasjon fra vår tradisjonsrike norske tonekunst. Fra Mai 2014 er de ute på sin første mini turné, hvor de holder konserter forskjellige steder i Oppland og Hedmark, samt Tysnes, Bømlo og Bergen.

På scenen denne kvelden:

Sveinung Hovensjø - bass.
Anders Byfuglien - tangenter.
Geir Åge Johnsen - trommer.
Kristin Sevaldsen - saksofon.
Marit Skikkelstad - trombone og vokal.

Program

neste ti konserter

Hele programmet