Lars Martin Myhre og Perry Stenbäck (S)
Support: Mando Saenz

Kr 230,- / 20.10.14 21:00 Del denne siden

Etter å ha turnert Norge med vekslende besetninger i en mannsalder, har Lars Martin Myhre gjort stor lykke med å gå «back to basic» og reise på turne med kun seg selv og sine gitarer. I november 2013 kom Lars Martin ut med to nye plater på samme dag, 29.11.2013: ”En natt med Olson og Strand” med turnerepertoaret og ”Livets vann”, et stort stykke med nærmere 100 musikere. Lars Martin har mottatt fire Spellemannpriser, tre nominasjoner og en rekke andre priser.

Denne gangen har Lars Martin valgt å ta med seg sin svensk/danske kollega Perry Stenbäck på tur. De har jobbet sammen i studio på flere plater, men aldri jobbet sammen live før sommerens ”førpremiere” i Lillesand – en kveld som publikum betegnet som en fantastisk opplevelse.

Perry Stenbäck er gitarist, sanger, multi-instrumentalist og komponist, født i 1970 i Stockholm, men bosatt i Danmark siden 1994. Har medvirket på utallige plater som studiomusiker, turnert med en rekke artister, bl.a Sebastian. Har vært nominert til, og fått flere ”Grammy'er”, bl.a ”Spillemandsprisen” for "Årets instrumentalist 2009" og han kom på 2.plass i Ekstrabladets
leseravstemning "Danmarks beste gitarist 2010". Ved hjelp av fantastiske låter, strøkent gitarspill og en fabelaktig fortellerevne vil publikum få en minneverdig og morsom kveld hvor verken smil eller tårer er langt unna.

Program

neste ti konserter

Hele programmet