Frode Alnæs; Releasekonsert

Kr 200,- / 21.10.13 21:00 Del denne siden

Høsten 2013 er Frode aktuell med sitt nye soloalbum "Envy The Man"
Frode Alnæs er gjennom 30 år blitt feiret som en av norsk musikks mest populære og suksessrike artister og låtskrivere. Han har i alle år gledet et stort publikum gjennom sin musikk og sitt smittende humør. Frode regnes som en seriøs komponist og en av Norges beste gitarister. Han er også en sanger med særpreg.
Frode Alnæs har alltid ønsket å spille på mange strenger. Han er artisten og komponisten som konsekvent forsøker å bryte musikalske grenser. Han er åpen som en låvedør!

Etter mer enn 30 år bak seg som profesjonell musiker, har han spilt det meste med de fleste. Frode er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” samt verdenskjente ”Vitae Lux”.

Høsten 2013 er Frode aktuell med nytt soloalbum. Dette blir en fantastisk flott pop-plate med mange nye potensielle hitlåter. Albumet slippes på Herr Nilsen mandag 21.oktober.

Besetning:
Frode Alnæs - Gitar og hovedvokal.
Per Mathisen - Bass
Morten Huuse - Keyboards
Rune Arnesen - Trommer.
Hilde Norbakken, Adam Douglas, Mari Klingen - Kor

Program

neste ti konserter

Hele programmet