GRAND PRIX QUIZ & DISCO MED JOSTEIN P & LENA B

kr 100,- / 21.12.09 21:00 Del denne siden

Vinterens først GP-quiz i november fikk en overveldende respons. Hele 14 lag stilte og konkurransen var så jevn at det måtte en finalerunde til mellom de tre lagene som delte førsteplassen. Laget "Cool Vibes" (oppkalt etter Sveits' GP-bidrag i 2005) vant med 1 poeng! Etter seierstårer og premieutdeling var det GP-disco til den lyse morgen med kaskader av Carola, Wig Wam/ Lordi, finske 70-tallsbidrag, Ketil Stokkan og Voi Voi og hele slagerparaden fra A-ba-ni-bi (Israel 1978) til Zwei kleine Italiener (Vest-Tyskland 1962).

Gå ikke glipp av GP-quizen med spørsmål, allsang, uforglemmelige GP-sanger og høy stemning MANDAG 21. DESEMBER. Førjulstiden blir ikke den samme uten!

Herr Nilsen følger som vanlig med i musikkens verden. Allerede 16. nov og 21. desember begynner vi nedtellingen til tidenes norske Grand Prix-år 2010: Da skal Norge arrangere europeisk finale, det er 25 år siden Bobbysocks' seier og det er 50 år siden den første norske GP-finalen. Det gjør vi med å invitere til heidundrende Grand Prix-quiz med Jostein Pedersen og Lena Barth Aarstad. Jostein er quizmaster (i smoking!), Lena synger spørsmålene på ni originalspråk - inkludert kjoleskift i pausen og vindmaskin. Etterpå er det garantert Madonna-fri sone med GP-dico uti i de små timer. Når danset du egentlig sist til "Tipi-tii" Finlands GP-bidrag fra 1962? Ta med flagg, allsangstemme og dann et lag som får 12'erne til å sprute!


Lena B er skuespiller og sanger. Hun var en av de første som gikk ut av Paul McCartneys LIPA i Liverpool og arbeidet som skuespiller i London i ti år. Kjærligheten brakte henne hjem igjen der hun har gjort stor suksess i egne sommer- og juleoppsetninger i Grenlandsområdet, som hore i Tolvskillingsoperaen på Rikstreatret og som ettertraktet "stemme". Hun er født lingvist, pugget GP-sanger hele sitt liv og er en raser på svenske dialekter.


Jostein P var NRKs berømte/beryktede GP-kommentator i tolv år - med en spesiell forkjærlighet for de svenske bidragene. Han er svært ettertraktet til ulike GP-show over hele landet og reiser sjeldent uten sine 17 kilo med GP-plater. Marokko 1980 - ikke no' problem!

Gå ikke glipp av vinterens gladeste kvelder! Ta gjerne med flagg, allsangstemme og dann et lag som får 12'erne til å sprute!

Program

neste ti konserter

Hele programmet