Oslo Jazzforum : Kåre Garnes Trio

kr 100,- / 22.05.10 16:00 Del denne siden

Håkon Storm Mathiesen - gitar
Kåre Garnes - bass
Svein Christiansen - trommer

Kåre Garnes har vært aktiv på den norske jazzscene siden -70 tallet. Han har spilt på festivaler i inn og utland, og har vært etterspurt som bassist for utenlandske solister. Han spiller nå med bl.a. Vidar Johansen Kvartett, Laila Dalseth, Changes for Mingus.

Svein Christiansen er en nestor blant norske trommeslagere. Foruten å være en av norges mest etterspurte studiomusikere, slagverker i Kringkastingsorkesteret, har han også utstrakt virksomhet som jazzmusiker på turnéer og festivaler med bl.a. Terje Rypdal, Svein Finnerud Trio, Out to Lunch, Lonly Woman (ledet av bassisten Tine Asmundsen).

Jazzgitaristen, komponist/arrangøren og orkesterlederen Håkon Storm-Mathisen har i en årrekke vært en sentral skikkelse innenfor den moderne jazzen i Oslo. Han er også en nyskapende komponist for bl.a. storband, og har gjennomført prosjekter med en rekke av norges beste band og solister. Som komponist er han kjent for sin bruk av avanserte rytmiske strukturer, og med tydelig påvirkning fra rock og annen samtidsmusikk. Til daglig underviser han ved Norges Musikkhøgskole.

Trioens repetoar tar utgangspunkt i jazzens standarlåter.