Hanne Leland

Kr tba / 22.09.14 21:00 Del denne siden

Hanne Leland (23) er en norsk pop/folk/country artist fra det blide Sørlandet. Under sin oppvekst på Byremo i Vest-Agder, fant hun fort ut at det var musikk hun ville drive med. Hun sang for alle som orket å høre, spilte gitar til fingrene blødde, og begynte tidlig å klimpre på pianoet. Som 16-åring spilte hun inn sin første demo med egenkomponerte låter. Hun la deretter ut låtene på internett, noe som førte til at hun ble plukket opp av flere amerikanske radiostasjoner. De siste to årene har Hanne tilbrakt mye tid i USA, hvor hun har jobbet med forskjellige produsenter i studio, spilt inn musikkvideoer, gjort TV opptredener, samt spilt konserter rundt i forskjellige delstater.

På en konsert på baren Tootsies i Nashville i USA møtte hun musikkprodusent Bruce Bouton, som var blant publikum. Bouton som er en anerkjent musiker og produsent i USA, som til daglig jobber med artister som Kelly Clarkson, Shania Twain og Garth Brooks likte det han hørte og tilbydde seg umiddelbart å produserer Hanne neste plate. Som en følge av dette tilbrakte Hanne sommeren 2013 i USA, hvor hun spilte inn sitt debut album i Nashville med Bouton som produsent . Hanne fikk også jobbe med blant annet musikerene til Dolly Parton, samt trommeslageren til Taylor Swift.

Albumet som kommer inneholder 11 låter, hvorav Hanne har skrevet 9 selv. Hun ser på låtene som svært personlige, og som historier fra det livet hun har levd til nå. Av den grunn, har hun valgt å kalle albumet ”Honest”. Første singel og musikkvideo fra albumet "Honest" ble utgitt 29.11.13, og neste singel ble sluppet i februar 2014. Albumet forventes å være klart til utgivelse våren 2014 og gis ut på Siwu Music.

Program

neste ti konserter

Hele programmet