Stilett

/ 23.11.10 21:00 Del denne siden

I snart fem år har Stilett gledet sitt publikum med humoristisk skjønnsang i kabaret-innpakning. Sangene blir skrevet spesielt til ensemblet, først og fremst av tekstforfatter og komponist Hanne T. Asheim, og inneholder en god dose tekstlig og musikalsk humor og satire.

Gi oss et misteltegn - en førjulskabaret
Midt i det begynnende virvar av glitter, sløyfebånd og glanset innpakningspapir vil Stilett synge førjulen inn på sin måte på Herr Nilsen, slik de har gjort det så mange ganger før. Syv samstemte sangere satser denne kvelden på utpakking i steden for innpakking. Musikalsk humor og satiriske tekstpoeng er hovedingrediensene, tilsatt noen dråper julestemning. Mye kjent og kjært for gode Stilettfans, men også noen nye godbiter.

Om Stilett
Stilett er et vokalensemble bestående av syv profesjonelle sangere: Hege Eide Vik, Karin Kilden, Liv Anna Hagen, Anne Cecilie Røsjø Kvammen, Anne Marte Slinning, Johanne Hagen og Anna-Karin Lindgren. I tillegg medvirker Stiletts faste pianist Thomas Knudsen og perkusjonist Thomas Knutzen.

Sangerne i Stilett har sunget sammen under navnet Stilett siden 2005 og de har rendyrket kabaretsjangeren, mye basert på Hanne T. Asheims tekster og komposisjoner. Høsten 2006 og 2007 sang Stilett førjulen inn på Herr Nilsen, og fra høsten 2008 turnerte ensemblet med kabaretforestillingen ?Vi har fått et nytt liv?, før forestillingen høsten 2009 ble spilt en lengere periode på Cafeteatret i Oslo.

Vinteren 2011 blir det premiere på flunkende ny helaftens forestilling av tekstforfatter og komponist Hanne T. Asheim. Regi Jon Brungot.

Om Hanne Asheim, tekstforfatter og komponist
Hanne T. Asheim er frilans tekstforfatter, komponist og Cabaretartist, og hun har samarbeidet med sangerne i Stilett siden 2002. I løpet av denne tiden har en mengde sanger og arrangementer blitt unnfanget. Hanne står bak forestillingen ?Vi har fått et nytt liv? som Stilett har spilt i 2009 til meget gode kritikker. Hanne spiller i, og skriver for, Cabaretgruppene ?Sjel og Showtime? og ?Helvete er de andre?. I oktober 2008 ble ?Helvete er de andre?, en cabaret om menneskelige relasjoner av og med Hanne spilt på Caféteateret i Oslo. Forestillingen fikk meget gode kritikker (bl.a. Mona Levin i Aftenposten). Hun har også, blant mye annet, skrevet for "Showgirls" (Oslo), "Tres Amigas" (Grimstad) og "Simon og Stig passerer revy" (Stavern). Asheim har hovedfag i musikk fra Universitetet i Oslo, og underviser i arrangering og komposisjon ved Barratt Due musikkinstitutt. Hanne T. Asheim har skrevet tekst og musikk til Lene K. Johansens nummer som vant Komiprisen 2009 for "Årets Nummer."

Program

neste ti konserter

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet