Lars Wagle

Kr 150,- / 24.11.14 21:00 Del denne siden

itarist og vokalist Lars Wagle har vært aktiv musiker siden 70-tallet, med ikoner som Bob Dylan, Eric Clapton og Neil Young blant sine toneangivende inspirasjonskilder. Høsten 2010 ga han ut albumet ”Keep On Walking” som inneholder 11 selvskrevene låter. Innspillingen ble gjort i Irland sammen med gitarlegenden Henry McCullough og hans band. Henry McCullough er bl.a. kjent fra Paul McCartneys Wings og Joe Cockers Grease Band.

Her er et utdrag av omtalen fra Nordic Records i forbindelse med utgivelsen avdebutplaten:
”Wagles musikalske uttrykk blir sammenlignet med og betegnet som en krysning av Mark Knopfler og Joe Cocker. I landskapet mellom rock og blues, trygt akkompagnert av Wagles stødige hånd på gitar, serveres elleve sterke sanger og en stilart som må sies å være en mangelvare i artist-Norge. ”Keep On Walking” er i hovedsak influert av amerikanske låtskrivertradisjoner og inneholder et friskt, modent lydbilde. Wagles karakteristiske stemme underbygger albumets jordnære og melodiøse grunntoner.”

Lars Wagle ga ut oppfølgeren til ”Keep On Walking” nå i april og det heter: ”On the track”. Det nye albumet er innspilt i det samme studioet som ”Keep on walking” med de samme musikerne bortsett fra Henry MCCULLOUGH som dessverre ikke lenger har helse til å spille gitar etter et illebefinnende høsten 2012.

Lars wagle har med for anledningen celebert selskap. Percy Robinson kommer over fra Irland for å være med på konserten. Han spiller på begge albumene til Wagle. http://www.percyrobinson.com/

Ellers består bandet av:

Lars Wagle, på vokal og gitar
Gunnar Berg Nielsen, Trommer.
Ken Narverud, Bass
Kjell Rønningen, Keyboard.
Og som sagt: Percy Robinson på Pedal Steel og gitar