Beautiful Drowning

kr 100,- / 25.06.10 22:00 Del denne siden

Bak ”Beautiful Drowning” står Arild Fevang med bakgrunn som vokalist og låtskriver i band som ”Green Circle” og ”Simon Sez”. Hans nyeste prosjekt ”Beautiful Drowning” har to tidligere utgivelser bak seg; albumet ”Gracefully Drunk” og EPen ”Bleeding To Please”.

Beautiful Drowning slipper sitt nyeste album ”Somewhere Down This Rocky Road” på CD og download den 12.04.10.

”Somewhere Down This Rocky Road” kan beskrives som 60-talls inspirert alternativ organisk rock med et skjevt teatralsk tilsnitt. Elementer fra jazz, country, blues, pop og rock danner et melodibasert fundament med rom for spontanitet og det uventede.

Vokalist og låtskriver Arild Fevang har en forunderlig særegen klang i stemmen som komplimenterer de tydelig britisk inspirerte låtene. Som på ”Nairobi”, der vokalen alene kan høres ut som en musikalsk tidsmaskin, eller som singelen ”Shine”, hvor Fevang varierer mellom melankolsk indie rock og oppløftende country på fascinerende vis.

Beautiful Drowning har opparbeidet seg et meget godt rykte for sine konserter som leveres med nerve og innlevelse enten de stiller med fullt band eller i en nedstrippet akustisk utgave.

Arild Fevang – vokal
Jonas Lundekvam – piano
Jarle Brandvold – bass, akustisk gitar
Ingeborg Rudland Næss – cello

Program

neste ti konserter

Hele programmet