Brennen Leigh

/ 26.02.08 21:00 Del denne siden

I got trouble. That's why I sing," erklærer Austin baserte Brennen Leigh på det siste sporet på sin siste plate, Devil’s On My Trail, og trøbbel låter sjelden så fint.
På få år har Brennen Leigh etablert seg som en av The Lone Star State’s (Texas) fineste “singer/songwriter. Med sin siste utgivelse, Devils On My Trail, har Leigh tatt sitt country- og bluegrass baserte uttrykk til nye høyder. Leigh’s tilnærming er både likefrem enkel og virtuost, og ikke minst respektfullt tradisjonstro. Hennes uttrykk er en blendene blanding av rått talent, musikalsk og lyrisk teft og personlighet – med et sjeldent anstrøk av moden eleganse hos en artist som ikke er kommet lenger enn til midten av tyveårene.

Rekken av topp musikere som Leigh har spilt med bør bekrefte hennes posisjon – Roscoe Beck (Dixie Chicks), Cindy Cashdollar (Ryan Adams, Graham Parker, Bob Dylan, Asleep At The Wheel), Charlie Louvin (Louvin Brothers), Ralph Stanley and His Clinc Moutain Boys, Billy Joe Shaver, Dale Watson etc.

Brennen Leigh kommer til Norge med sin bror Seth Hulbert, gitar & vocal, og har satt sammen et band med noen av Norges fineste roots musikere.

Dette er en unik anledning til å høre en ung blomstrende artist som er i godt i gang med å bygge seg en betydelig karriere.

Brennen Leigh har tidligere spilt på følgende steder i Norge;

July 2006 - Seljord Countryfestival

30 juni 2007 – Veierlandsfestivalen

3 juli 2007 – Per På Hjørnet, Oslo

4 juli 2007 – Otto, Oslo

7 juli 2007 – Vinstra Countryfestival

www.brennenleigh.com www.myspace.com/brennenleigh

Program

neste ti konserter

Hele programmet