Caledonia Jazzband m/ Norbert Susemihl

Kr:150/100/50 / 27.09.12 20:00 Del denne siden

Norbert Susemihl (trp/voc) Carl Petter Opsahl (clar) Eystein C. Husebye (trmb/voc) Eyvind Ellingsen (guit/bjo/voc) Håkon Gjesvik (pno/acc) Christian Frank (bass) Bjørn Olufsen (drms)

Caledonia spiller rotekte New Orleans-jazz i en tradisjon som spenner fra jazzens tidligste røtter til rythm'n'blues-inspirert marchingbandmusikk, slik den blir spilt i dag. Ved siden av å spille musikk som tradisjonelt hører hjemme i New Orleans-repertoaret, henter Caledonia Jazzband impulser fra calypso og kreolsk musikk. Dessuten har bandets mange originalkomposisjoner blitt et varemerke.

Som gjestesolist for anledningen, har Caledonia med seg den tyskfødte trompetisten Norbert Susemihl. Susemihl ble født i Hamburg, Tyskland i 1956 og begynte å spille trompet da han var 15 år gammel. Han reiste til New Orleans for første gang i 1978 og ble etterhvert medlem av New Orleans Musicians Union. I de påfølgende ti årene tilbrakte Norbert flere måneder hvert år i New Orleans for å studere deres levestil, kultur og musikk, og han spilte med en rekke lokale musikere, - både av den eldre og den yngre generasjonen. Han har også laget plater i New Orleans, med veteraner som Willie Humphrey, Father Al Lewis, CoCoMo Joe, og med vokalist Wanda Rouzan. Ved siden av å spille med egne band, turnerer Norbert som gjestesolist med en rekke forskjellige band både i Europa og i New Orleans, og han blir i dag regnet som et av de fremste trompetister innen New Orleans - stilen.

Program

neste ti konserter

Hele programmet