Østkanten Bluesklubb presenterer: Støttekonsert for Amnesty

Billetter kr 200,- / medlemmer kr 150,-. / 30.10.10 21:00 Del denne sidenDelta

Østkanten Bluesklubb arrangerer støttekonsert for Amnesty for ellevte gang. Dette er i tråd med vår bluesklubbs formålsparagraf, og artistene stiller uten vederlag. Alt overskudd tilfaller Amnesty Int. Årets konsert vil bli viet Amnestys aksjon mot menneskerettighetsbrudd i Kenya og Nicaragua.

Programmet utvides stadig men så langt har følgende musikere meldt sin ankomst;Green Carpet Band, Arild Rønsen, Thor Lønning, Åge Nilsen, Bent Patey og Christina Lorentzen Skjølberg.

Program (som kan bli utvidet)

21.00 Velkommen ved Arild Rønsen
ca 21.05 Appell fra Amnesty
ca 21.15 Akustisk sett med Arild Rønsen og Thor Lønning (Blackbirds/Deadwood)
ca 22.00 Gitarer mot terror
ca 23.00 Green Carpet spiller til det slutter ut på natta.

Musikalske oppmenn og kapellmestre er Bent Patey og Øyvind Vilbo.

Akustisk sett med Arild Rønsen og Thor Lønning
Thor Lønning, gitarist i Blackbirds som den siste tida igjen har gjort seg sterkt gjeldende, og frontfigur i Deadwood som han startet i fjor tar med seg Arild Rønsen i et akustisk sett som vi ser fram til.
Arild Rønsen er kjent for de fleste men er journalist, redaktør, musiker (piano) og forfatter, kjent som fan av Vålerenga og som rock- og jazz-skribent. På 80-tallet ledet han rockgrupper og ble sentral som redaktør i musikkavisa Puls, senere puls.no. Han sitter i dag i redaksjonen i Jazznytt og er spaltist i Klassekampen.

Gitarer mot terror
I løpet av kvelden blir de siste års suksesser "Gitarer mot terror" gjentatt, denne gangen er det Åge Nilsen, Bent Patey og Christina L. Skjølberg som skal få vise seg fram som de forrykende gitaristene de er.

Åge er kjent for sitt gitarspill i Texas Twisters og Green Carpet men var også kjent fra Rubicon.
Bent spiller nå med sitt band Pateys Pipe men var også gitaristen i legendariske Bryggerigangen bluesband.
Christina er nordmøring og er gitarist i Christinas Funky Blues Delivery som har blåst ned mang en bluesvegg i midt-Norge og det siste året også i resten av Norges land.
Denne kvelden blir de backet av Green Carpet. I tillegg skal du absolutt ikke se bort fra at Arild Rønsen dukker opp blant dem.

Green Carpet
Bandet består av erfarne musikere som har en sann kjærlighet til blues med trøkk og sjel. Kombinasjon av gode melodier, solide rytmer og røffe vokale prestasjoner går hardt utover dansegulvet. Den mannlige delen av publikum har det med å bryte ut i luftgitarspill.

Program

neste ti konserter

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet